Wil je contact met ons opnemen?

Bij Steylish begrijpen we dat het besluit om een video te laten produceren een hele reeks vragen met zich mee kan brengen. Maar wees gerust, wij staan klaar om jou te helpen en al je vragen te beantwoorden. Of je nu twijfelt over welk type video het beste bij jouw doelen past, hoe lang jouw video zou moeten zijn, of je moet kiezen voor animatie of traditionele video, wij zijn hier om jou te begeleiden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Ons team staat klaar om te luisteren naar jouw ideeën en om samen met jou te ontdekken welke video het beste bij jouw behoeften en doelen past. Laten we samen werken aan het realiseren van een boeiende en effectieve video die jouw doelstellingen verwezenlijkt!

Media Steylish
Voice-over Video & Animatiestudio Steylish

Wil je contact met ons opnemen?

Bij Steylish begrijpen we dat het nemen van de beslissing om een video te laten produceren vragen met zich mee kan brengen. We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Of je nu wilt weten welk type video het beste bij jou past, hoe lang je video moet zijn, of je moet kiezen voor animatie of traditionele video, of als je ideeën hebt die je wilt delen, we zijn hier om te luisteren en je te begeleiden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want we zijn er om je te helpen jouw doelstellingen te bereiken met een boeiende en effectieve video. Samen zullen we ontdekken welke video het beste bij jouw behoeften en doelstellingen past.

Contactformulier

Contactgegevens

Contactgegevens

Hoe kunnen wij je helpen?

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Past een gefilmde of een geanimeerde video het beste bij mij?

Bij het maken van een video is het belangrijk dat er gekeken wordt naar het werk dat je wilt laten zien. Sommige beroepen zijn erg visueel. Deze beroepen kun je het beste filmen. Terwijl andere beroepen juist meer theoretisch zijn. Deze beroepen zijn vaak meer theoretisch en beter te begrijpen als ze visueel gemaakt worden.

Wat is het verschil tussen 2D- en 3D Animatie?

Een animatie waarbij de onderdelen plat zijn wordt 2D genoemd, oftewel tweedimensionaal. Het verschil met een 3D animatie (driedimensionaal) is de derde dimensie: diepte. Bij een 3D animatie krijgen de onderdelen een achterkant en bewegen ze naast links en rechts ook naar voor en achter in een ruimte. Hierdoor is 3D animatie vooral geschikt voor animaties over producten en fysieke werkzaamheden.

Hoe ontwikkel je een concept voor een video?

Tijdens de ontwikkeling van een concept kijken wij goed naar het doel van de video. Wat wil je met de video bereiken? Voor wie maak je de video? Welke informatie wil je overbrengen naar de kijker? Wij helpen je al om hierachter te komen tijdens het kennismakingsgesprek.

Hoelang moet mijn video in totaal gaan duren?

De duur van elke video kan anders zijn. Belangrijk is dat er gekeken wordt op welk platform de video afgespeeld gaat worden. Zo kijken bezoekers van je website bijvoorbeeld heel anders naar een video dan kijkers die uw video op social media voorbij zien komen.

Wat is de gemiddelde levertijd van mijn video?

Bij het maken van een video is het belangrijk dat er gekeken wordt naar het werk dat je wilt laten zien. Sommige beroepen zijn erg visueel. Deze beroepen kun je het beste filmen. Terwijl andere beroepen juist meer theoretisch zijn. Deze beroepen zijn vaak meer theoretisch en beter te begrijpen als ze visueel gemaakt worden.

Blijf up-to-date met onze nieuwsbrief!

Mis nooit meer belangrijk nieuws en updates van Steylish! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen! Onze nieuwsbrief is jouw directe toegang tot exclusieve informatie, tips en inspiratie die relevant zijn voor jou. Of je nu een enthousiaste klant bent, een potentiële partner, of gewoon geïnteresseerd in wat we te bieden hebben, onze nieuwsbrief biedt waardevolle inzichten rechtstreeks in je inbox. Het aanmelden is eenvoudig. Voer gewoon je e-mailadres in het onderstaande veld in en klik op "Aanmelden." We beloven dat we je inbox niet zullen overspoelen; we sturen alleen relevante en boeiende inhoud die je niet wilt missen. Wacht niet langer. Blijf op de hoogte en sluit je aan bij onze gemeenschap van geïnformeerde lezers. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontdek wat Steylish voor jou in petto heeft!

Nieuwsbrief Oranje