Tarieven - Steylish
191
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-191,bridge-core-2.4,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Tarieven

Oplossing voor elke video

PERSOONLIJK

VOOR IEDEREEN

Omdat wij als geen ander begrijpen dat een video persoonlijk is, bieden wij diverse pakketten aan om voor iedereen een unieke video te realiseren. Wij hebben standaard pakketten en maatwerk

Prijzen

Diverse pakketten

ANIMATIE VIDEO

Heeft u een verhaal te vertellen, maar wilt u niet voor de camera staan? Kies dan voor een animatie video om uw boodschap vorm te geven. Steylish maakt voor u een animatie video op maat. Samen met u bespreken we uw wensen en nemen u mee door het hele proces van het concept tot de oplevering van uw animatie video, zodat uw animatie video naadloos aansluit op uw boodschap.

BEDRIJFSFILM

Wilt u uw boodschap overbrengen aan uw (potentiële) klanten en wilt u dit op een professionele unieke wijze vorm geven? Met een bedrijfsvideo verstevigt u uw positie op de markt, zo weten bezoekers van uw website in één oogopslag wie u bent en wat u doet. Neem contact met ons op om te kijken wat een bedrijfsvideo voor u kan betekenen.

WEDDING VIDEO

Het is zover, jullie hebben de knoop doorgehakt en gaan trouwen. Na een romantisch aanzoek en de hectiek van het plannen van jullie grote dag, is de dag daar. Jullie gaan elkaar het ‘JA-woord’ geven. Steylish is ervoor om dit moment en alle verdere geplande activiteiten op jullie trouwdag vast te leggen. Er gaat geen moment verloren zodat jullie, jaren later, met dezelfde glimlach terug kunnen kijken naar de mooiste momenten van jullie trouwdag.

MAATWERK

Heeft u een andere wens? Neem contact met ons op! Wat uw wens ook is, wij zien elke uitdaging met een glimlach tegemoet. Hoe gek u het ook bedenkt!

Steylish

VOOR EEN VERHAAL WAT GEZIEN MAG WORDEN!

WAT MEN OVER ONS ZEGT.

Telefoonnummer:
Stefan: 06 52 22 53 95
Rene: 06 22 85 79 40
Hekbootkade 42
2725 AR Zoetermeer