Tarieven - Steylish
191
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-191,bridge-core-2.4,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Tarieven

Oplossing voor elke video

PERSOONLIJK

VOOR IEDEREEN

Omdat wij als geen ander begrijpen dat een video persoonlijk is, bieden wij diverse pakketten aan om voor iedereen een unieke video te realiseren. Wij hebben standaard pakketten en maatwerk

Prijzen

Diverse pakketten

UITLEG ANIMATIE

Het is vaak een grote uitdaging om in woorden uw diensten uit te leggen aan (potentiele) klanten. Klanten hebben niet altijd een beeld van wat ze van uw diensten kunnen verwachten. Een uitleganimatie kan helpen om dit duidelijk te maken. Wij kijken samen met u naar hoe uw werkzaamheden de klant kunnen helpen. Hiervan zal de animatie een duidelijk en makkelijk te begrijpen beeld geven.

BEDRIJFSANIMATIE

Natuurlijk wilt u dat (potentiele) klanten weten waar uw onderneming voor staat of wat uw diensten inhouden. Een video kan daarbij helpen, helaas is het niet voor iedere dienst of onderneming even effectief om een gefilmde bedrijfsvideo in te zetten. Bij Steylish zorgen we ervoor dat doormiddel van een bedrijfsanimatie uw verhaal toch wordt verteld. Samen kijken wij naar uw stijl en boodschap en leggen we deze vastleggen in een bedrijfsanimatie.

Bedrijfsvideo

Wilt u uw boodschap overbrengen aan uw (potentiële) klanten en wilt u dit op een professionele unieke wijze vorm geven? Met een bedrijfsvideo verstevigt u uw positie op de markt, zo weten bezoekers van uw website in één oogopslag wie u bent en wat u doet. Neem contact met ons op om te kijken wat een bedrijfsvideo voor u kan betekenen.

MAATWERK

Heeft u een andere wens? Neem contact met ons op! Wat uw wens ook is, wij zien elke uitdaging met een glimlach tegemoet. Hoe gek u het ook bedenkt!

Steylish

VOOR EEN VERHAAL WAT GEZIEN MAG WORDEN!

WAT MEN OVER ONS ZEGT.

Telefoonnummer:
Stefan: 06 52 22 53 95
Rene: 06 22 85 79 40
Hekbootkade 42
2725 AR Zoetermeer