Wervingsvideo laten maken?

Graag denken wij met jullie mee over de achterliggende boodschap van de wervingsvideo om deze zo doeltreffend mogelijk te maken. Wij denken mee over de werkzaamheden die in de wervingsvideo getoond moeten worden en helpen jullie om te besluiten waar jullie de wervingsvideo het beste kunnen plaatsen of kunnen inzetten. Zo zorgen wij ervoor dat jullie je met de wervingsvideo kunnen onderscheiden en goed personeel weten aan te trekken. Hiervoor is het dan ook belangrijk om in de wervingsvideo te laten zien waar jullie voor staan. Ook is het belangrijk om met de wervingsvideo te bepalen wie jullie als personeel willen. Dit heeft gevolgen het tempo en beeld in de wervingsvideo!

Wervingsvideo laten maken?

Graag denken wij met jullie mee over de achterliggende boodschap van de wervingsvideo om deze zo doeltreffend mogelijk te maken. Wij denken mee over de werkzaamheden die in de wervingsvideo getoond moeten worden en helpen jullie om te besluiten waar jullie de wervingsvideo het beste kunnen plaatsen of kunnen inzetten. Zo zorgen wij ervoor dat jullie je met de wervingsvideo kunnen onderscheiden en goed personeel weten aan te trekken. Hiervoor is het dan ook belangrijk om in de wervingsvideo te laten zien waar jullie voor staan. Ook is het belangrijk om met de wervingsvideo te bepalen wie jullie als personeel willen. Dit heeft gevolgen het tempo en beeld in de wervingsvideo!

Uitgelichte wervingsvideo's

Uitgelichte wervingsvideo's

Hoe helpt een wervingsvideo mijn bedrijf?

Door met behulp van een wervingsvideo personeel aan te trekken dat bij jouw bedrijf past zorg je ervoor dat de identiteit door het nieuwe personeel gedragen wordt. Door de wervingsvideo op jouw website of social media te delen maken kijkers in een korte tijd kennis met jouw bedrijf. De beelden in de wervingsvideo laten precies zien wat ze van jullie mogen verwachten waardoor een gevoel van vertrouwen ontstaat. Ook zorgt een wervingsvideo voor een duidelijk beeld waardoor potentiële werknemers geïnteresseerd raken en meer over jullie bedrijf willen weten. Ondanks dat een wervingsvideo dus bedoeld is om personeel te trekken is deze dus ook geschikt om promotie te maken.

Het voordeel van een wervingsvideo?

Een wervingsvideo is een goede manier om personeel te vinden dat echt bij jouw onderneming aansluit. In de wervingsvideo laten we de werkzaamheden zien die jullie dagelijks uitvoeren. Door in de wervingsvideo potentiële sollicitanten te laten zien welke werkzaamheden en met welke waarde jullie deze uitvoeren, kunnen ze bedenken of het bedrijf en de werkzaamheden bij hun passen. Een wervingsvideo dient dus eigenlijk als een filter. Hierdoor vallen na het kijken van de wervingsvideo de minder serieuze kandidaten al af en krijg je beter geïnformeerde sollicitanten op gesprek. Het voordeel van een wervingsvideo is dat je het kunt inzetten wanneer er een behoefte voor nieuw personeel of er een nieuwe behoefte aan ondersteuning ontstaat. Omdat je in een wervingsvideo de werkzaamheden laat zien blijft deze lang inzetbaar en relevant.

Toegevoegde waarde van een wervingsvideo?

Door in een wervingsvideo te laten zien wat je de sollicitant kunt bieden en voor hun kunt betekenen zorg je ervoor dat ze gemakkelijker kiezen voor jouw bedrijf omdat ze weten of deze bij hun past. In de wervingsvideo is het dan ook belangrijk om goed te laten zien hoe jullie te werk gaan. Op deze manier zorgt de wervingsvideo ervoor dat iedereen precies weet wat er verwacht wordt. Het werkt in een wervingsvideo vaak goed om kennis te maken met collega’s en de werkplek alvast te promoten. Het voordeel van een wervingsvideo is dan ook dat je een basis kennismaking neerzet die voor alle sollicitanten gelijk is en dat zijn een voorbeeld kunnen bekijken in de wervingsvideo van bijvoorbeeld een werkdag of functie. Dit zorgt ervoor dat door de wervingsvideo te bekijken de juiste kandidaten geïnteresseerd raken in jullie bedrijf en contact opnemen om te solliciteren.

Hoe wordt een wervingsvideo gemaakt?

Voordat wij de wervingsvideo opnemen bespreken wij eerst welke werkzaamheden er in de wervingsvideo verwerkt gaan worden, welke functie de wervingsvideo moet omschrijven en welk gevoel de wervingsvideo moet overbrengen. Aan de hand hiervan bepalen we welke beelden we nodig hebben om de wervingsvideo zo effectief mogelijk te maken. Je wilt tenslotte dat de wervingsvideo de juiste kandidaten aanspreekt en deze groep aanzet tot actie. Een wervingsvideo is ook een goede manier om de identiteit van jouw bedrijf over te brengen. Door goed te kijken welk gevoel mensen bij jullie bedrijf moeten krijgen zorgen wij dat de wervingsvideo aansluit op de branding en huisstijl van jullie bedrijf. Hierdoor zal de wervingsvideo bijvoorbeeld naadloos in de website passen en vaker inzetbaar zijn wanneer het nodig is. Door het opnieuw zien van de wervingsvideo zullen ook mensen die de eerste keer getwijfeld hebben om te solliciteren er nogmaals over denken.

De kracht van wervingsvideo’s

Ondanks dat het in een wervingsvideo goed is om je te focussen op een enkele functie, kun je er ook voor kiezen om in de wervingsvideo een globale introductie van het gehele bedrijf te maken. Zo ziet een sollicitant doormiddel van de wervingsvideo wat jullie naast de aangeboden functie nog meer verzorgen. Vaak werkt het goed om in de wervingsvideo één of twee collega’s de functie toe te laten lichten. Zo krijgt de kijker door de wervingsvideo direct al een bekend gezicht en ontstaat er door de wervingsvideo een vertrouwde omgeving. Dit zorgt ervoor dat kandidaten met een prettig gevoel naar hun sollicitatiegesprek komen en hierdoor de wervingsvideo echt waarderen en kijken.

Wat laat een wervingsvideo zien?

Met een wervingsvideo maak je openstaande vacatures inzichtelijk voor sollicitanten. Door in de wervingsvideo een goed beeld te geven van het bedrijf en de functie kunnen zij zich voor een eerste gesprek al bedenken of het iets is wat bij hun past. Je zult dan ook merken dat door te werken met een wervingsvideo je beter geïnformeerde sollicitanten krijgt die beter bij de functie passen omdat zij al weten wat er van hun verwacht wordt en wat zij van de vacature mogen verwachten. Het is dan ook belangrijk om in een wervingsvideo te laten zien wat de werkzaamheden inhouden en een dag op het werk te laten zien. Je kunt een wervingsvideo maken voor een losse vacature maar ook een wervingsvideo maken die een introductie van het bedrijf geeft. Dit zorgt ervoor dat je de wervingsvideo vaker kunt inzetten.

Een wervingsvideo maken met impact!

Door in de wervingsvideo precies te laten zien waar je naar zoekt in een sollicitant zorg je dat je heel gericht kunt zoeken. Om duidelijk te krijgen wie jullie ideale kandidaat bedenken wij voordat we de wervingsvideo opnemen al hoe wij hem of haar het beste met de wervingsvideo kunnen bereiken. Zo zorgen wij dat de wervingsvideo doeltreffend is en jullie tijd besparen in het voeren van sollicitatiegesprekken met ondergeschikte kandidaten. Door de bedrijfsidentiteit zo goed mogelijk weer te geven in de wervingsvideo onderscheid jullie bedrijf zich van de concurrentie en zorgen we dat geschikte kandidaten een voorkeur krijgen om bij jullie werkzaam te worden. Dit doen wij door opzoek te gaan naar raakvlakken tussen jullie en de kandidaat en dit in de wervingsvideo te laten zien.

Hoe begin je aan een wervingsvideo?

Voordat wij aan een wervingsvideo beginnen bedenken we wat er belangrijk is om in de wervingsvideo te verwerken. Zo denken we na over welke diensten en werkzaamheden we willen laten zien in de wervingsvideo en welke punten voor de kandidaten belangrijk zijn. Deze punten worden in de wervingsvideo duidelijk getoond en zijn vaak iets langer te zien in de resterende werkzaamheden. Door met jullie in gesprek te gaan over jullie bedrijf en jullie wensen krijgen wij een goed gevoel van hoe wij de wervingsvideo een weerspiegeling van jullie bedrijf kunnen maken! Dit doen wij vaak al tijdens het kennismakingsgesprek over de wervingsvideo.

Hoe maak je een wervingsvideo op maat?

Door te kijken wat jullie bedrijf van de concurrentie onderscheid maken we een pakkende wervingsvideo die uniek is en ervoor zorgt dat jullie opvallen tussen de vele vacatures. Het is hierbij heel belangrijk dat de wervingsvideo voorzien wordt van muziek en een geedit wordt op een tempo dat past bij jullie bedrijf en de werkzaamheden die de kandidaat moet gaan verrichten. Zo kunnen wij ervoor kiezen om de wervingsvideo bijvoorbeeld op basis van een interview te tonen of om een dag mee te lopen in de functie die vervuld moet worden. Zo krijgen sollicitanten middels de wervingsvideo veel informatie en worden zij enthousiast over de vacature.

Wat moet er in een wervingsvideo?

In een wervingsvideo is het belangrijk om een goede presentatie van de werkplek te geven. Denk bijvoorbeeld aan het tonen van directe collega’s en medewerkers in de wervingsvideo. Dit kun je in de wervingsvideo combineren met de werkzaamheden zodat de kijker een mooi totaalbeeld van de functie krijgt. Door de identiteit van het bedrijf in de wervingsvideo te laten zien zorgen we ervoor dat de video na de werving van het juiste personeel nog als bedrijfsvideo kan dienen. Zo is de wervingsvideo op meerdere manieren inzetbaar en zullen jullie nog jaren plezier van de wervingsvideo hebben. Een goede wervingsvideo laat dus de bedrijfsidentiteit zien en zorgt ervoor dat iedereen die de wervingsvideo ziet weet wat ze van jullie bedrijf mogen en kunnen verwachten.

Wat men over ons zegt

5/5