Promotievideo laten maken?

Wij begrijpen dat een goede promotievideo meer is dan een gefilmde handleiding. Door de huisstijl van het bedrijf terug te laten komen in de promotievideo zorgen wij dat het gelijk ook dient als een kennismaking. Klanten en gebruikers zullen de promotievideo echt waarderen en met een goed gevoel contact opnemen voordat ze het product gebruiken. Een promotievideo is dus eigenlijk een visitekaartje van het bedrijf en zorgt voor draagvlak onder de gebruikers. De promotievideo zorgt er ook voor dat gebruikers aan kennissen en relaties makkelijk meer over het product kunnen laten zien en vertellen. Een professionele promotievideo is dus inzetbaar voor meerdere doeleinden.

Voice-over Steylish

Promotievideo laten maken?

Wij begrijpen dat een goede promotievideo meer is dan een gefilmde handleiding. Door de huisstijl van het bedrijf terug te laten komen in de promotievideo zorgen wij dat het gelijk ook dient als een kennismaking. Klanten en gebruikers zullen de promotievideo echt waarderen en met een goed gevoel contact opnemen voordat ze het product gebruiken. Een promotievideo is dus eigenlijk een visitekaartje van het bedrijf en zorgt voor draagvlak onder de gebruikers. De promotievideo zorgt er ook voor dat gebruikers aan kennissen en relaties makkelijk meer over het product kunnen laten zien en vertellen. Een professionele promotievideo is dus inzetbaar voor meerdere doeleinden.

Uitgelichte promotievideo's

Hoe helpt een promotievideo mijn product?

Met een promotievideo creëer je een draagvlak onder de gebruikers. Ze raken door het kijken van de promotievideo betrokken en bekend met jullie product of dienst. Het is dus belangrijk dat de juiste informatie in de promotievideo verwerkt wordt. Een promotievideo wordt hierdoor het visitekaartje van jouw bedrijf en bij een goede introductie zullen kijkers met jullie product of dienst verbonden raken. Je kunt een promotievideo op vele verschillende manieren inzetten. De video kan bijvoorbeeld geschikt zijn om nieuwe klanten te werven, sollicitanten te trekken en in sommige gevallen kan een promotievideo er zelfs voor zorgen dat jullie een naam opbouwen als de expert op jullie vakgebied. Een promotievideo vangt dus echt de aandacht en zorgt voor een verbeterde naamsbekendheid. Door een promotievideo te laten maken zorg je dat je altijd top-of-mind blijft en potentiele klanten weten voor welke diensten ze bij jullie terecht kunnen.

Toegevoegde waarde van een promotievideo?

Een goede promotievideo draagt de waarde van jouw bedrijf uit. Het is een goede manier om doormiddel van een promotievideo nieuwe klanten te werven. De promotievideo dient hierbij als eerste kennismaking en wekt de interesse. Je kunt de promotievideo gemakkelijk delen en zorg je ervoor dat elke kijker door de promotievideo dezelfde indruk van jullie bedrijf krijgt en bekend raakt met het karakter hiervan. Ook zijn promotievideo’s tegenwoordig erg gewild onder kopers die producten en diensten aan het vergelijken zijn. Door naar de promotievideo te kijken maken zijn een vergelijking tussen soortgelijke product en diensten. Een promotievideo kan dus op meerdere manieren ingezet worden dan alleen promotie. Ook krijgen gebruikers door een promotie een gevoel van vertrouwen. Door in de promotievideo kennis te maken weten ze dat ze op professionele wijze door een bekend gezicht geholpen gaan worden.

Hoe wordt een promotievideo gemaakt?

Voordat wij aan de promotievideo beginnen kijken wij goed naar de doelgroep en schrijven wij een script die deze groep aanspreek. Om zo goed mogelijk jullie product of dienst in de promotievideo naar voren te brengen doen wij onderzoek naar de werking, kijken wij wat de concurrentie aan producten en diensten heeft en of hier eventueel promotievideo’s van beschikbaar zijn. Dit doen wij allemaal al tijdens de conceptfase. Zo zorgen wij dat de promotievideo uniek wordt en toegevoegde waarde krijgt! Vervolgens gaan wij een script en shotlist voor de promotievideo uitwerken. Dit is de eerste uitlijning van het project, zorgt ervoor dat er niets vergeten wordt en dat de promotievideo interessant blijft om naar te kijken. Tijdens de opnamefase registeren we alle bedachte beelden en schrijven/ontwerpen wij eventuele teksten of graphics om in de promotievideo te verwerken. Daarna gaan wij al het opgenomen materiaal verwerken tot een promotievideo die echt de aandacht houdt!

De kracht van een promotievideo!

De kracht van een promotievideo zit in de professionele uitstraling, de persoonlijke verbinding die jouw product of dienst ervan meekrijgt en het stuk klantbinding. Je wilt natuurlijk dat klanten terug blijven komen en het karakter van je bedrijf aan de hand van een promotievideo met ze mee kunnen geven. Ook is een promotievideo goed om naamsbekendheid op te bouwen. Door een video in jouw huisstijl te produceren associeert de kijker jouw merk met woorden als: professioneel, ludiek, betrouwbaar en meedenkend. Zo werkt een promotievideo naast promotioneel soms ook voor informatief doeleinde.

Wat laat een promotievideo zien?

Met een promotievideo zorg je ervoor dat de kijker kennismaakt met jullie onderneming. Een promotievideo is een goede manier om gemakkelijk de identiteit van jullie onderneming te communiceren. Een goede promotievideo zorgt er dan ook echt voor dat jullie boodschap bij de kijker blijft hangen en dat ze jullie gaan herkennen van de promotievideo. Door de promotievideo gaat de kijker jullie zien als de expert op jullie vakgebied. Op deze manier zorgt de promotievideo voor meer mond op mond reclame en een verbeterd bereik. Een passende promotievideo is dus belangrijk voor de communicatie, herkenning en promotie terwijl de beelden in de promotievideo afhankelijk zijn van het beroep en de promotievideo zo authentiek mogelijk moet zijn.

Een promotievideo maken met impact!

Een goede promotievideo blijft bij de kijker hangen. Vaak zitten er onderdelen in de promotievideo die hun aandacht vangen. Dit zorgt ervoor dat wanneer de kijker klaar is om klant te worden hij of zij zal denken aan jullie promotievideo en bedrijf. Zo is een promotievideo dus een goede manier om te zorgen dat klanten zich op een laagdrempelige wijze binden. De impact van een promotievideo zit dus in de indruk die het op de kijker achterlaat. Door in de promotievideo goed duidelijk te maken wat zij van jullie mogen verwachten zorg je dat kijkers van de promotievideo ambassadeur van jullie merk worden. Een promotievideo wordt echt gewaardeerd en zorgt ervoor dat het voor de kijker gemakkelijk te delen is, waardoor andere door de promotievideo weer kennismaken met jullie bedrijf.

Hoe begin je aan een promotievideo?

Je wilt je natuurlijk met een promotievideo onderscheiden en daar helpen wij jullie graag bij. Voordat wij aan een promotievideo beginnen stellen we vast wat jullie willen communiceren. Wij kijken naar het onderscheidende vermogen van jullie onderneming en zorgen ervoor dat deze in de promotievideo terug te zien is. Dit kunnen wij in de promotievideo op verschillende manieren doen en maakt een verschil in de uiteindelijke promotievideo. Wij begrijpen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en iedere promotievideo dus ook verschillend moet zijn. Hier zorgen wij al voor tijdens de conceptfase van de promotievideo.

Hoe maak je een promotievideo op maat?

Het belangrijkste aan een promotievideo is het doel erachter. Door te bedenken hoe jullie de promotievideo in willen zetten kunnen wij adviseren welk soort promotievideo het beste bij jullie past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de duur van de promotievideo of op welke manier het verhaal in de promotievideo verteld wordt. Dit kan in de promotievideo middels een interview voor serieuze onderwerpen maar de promotievideo kan ook op ludieke wijze gepresenteerd worden. Dit zorgt ervoor dat geen enkele promotievideo hetzelfde is. Het verschil in werkzaamheden en bedrijfsidentiteit maken dus een groot verschil in de productie van de promotievideo.

Wat moet er in een promotievideo?

In een promotievideo is het belangrijk om de kijker het karakter van jullie bedrijf te laten zien. Wij adviseren dan ook meestal om jullie eigen personeel in de promotievideo te verwerken. Ondanks dat humor goed werkt in een promotievideo is het ook belangrijk dat de werkzaamheden goed zichtbaar zijn en de kijker begrijpt waar zij jullie precies voor kunnen gebruiken. In de meeste gevallen bestaat de promotievideo dan ook uit een combinatie van de bovenstaande punten. De promotievideo wordt hierdoor eigen en sluit aan bij jullie bedrijf. Je zou dus kunnen zeggen dat de promotievideo een weerspiegeling van jullie onderneming wordt. Hierdoor sluit een promotievideo ook goed bij bedrijven aan en hebben bedrijven er niets aan om jullie promotievide te gebruiken.

Wat zijn de voordelen van een promotievideo?

Het voordeel van een promotievideo is dat je op een gemakkelijke wijze constant reclame kunt maken. Door de promotievideo op jullie website of social media te plaatsen krijgen potentiële klanten direct een goed beeld van jullie team en identiteit. Door te werken met bestaande personen en kijkers mee te nemen in jullie promotievideo zullen zij sneller aan jullie denken als ze gebruik van jullie product of dienst willen maken. Vaak zorgt een leuke/goede promotievideo ervoor dat kijkers op dat punt niet verder kijken en sneller tot actie overgaan. Een promotievideo is dus geschikt voor zowel de klantbinding als de promotie van jullie bedrijf. Met een bedrijfsvideo laten jullie zien wat jullie te bieden hebben!

Wat men over ons zegt

5/5